Extra’s

Naast het verblijf in onze vakantiewoning kunnen we u nog enkele extra activiteiten aanbieden. Deze zijn volledig kosteloos.

Zoals u reeds kon lezen op onze beginpagina ben ik een gepassioneerd imker. Om u kennis te laten maken met mijn hobby en wat op te steken over de bloemetjes en de bijtjes (letterlijk dan) bieden wij u een bezoek aan de bijenhal aan met bijhorende uitleg van hoe het bijenleven eruit ziet en wat er allemaal gebeurt vooraleer de lekkere honing in de potjes terechtkomt. Deze hal staat op 50 meter van de vakantiewoning. Een ideaal tijdverdrijf voor als u eens even iets anders wil.

Naast imker ben ik ook een liefhebber van fotografie en van de natuur. Daarom heb ik een tijd geleden een schuilhut gebouwd op een stukje ongerepte natuur achter de vakantiewoning om op een rustige plek foto’s te kunnen maken van de mooie dieren die zich hier in de omtrek bevinden. Ook u kan hiervan gebruik maken. Laat het mij weten en ik breng je naar mijn schuilhut waar u zonder twijfel tot rust komt en naar huis gaat met mooie foto’s.
Hier alvast wat sfeerbeelden.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons cookiebeleid.  Meer info